Ballagás 2017 – Petőfi suli

Megint véget ért egy tanév.

A 2009-2017 -es évfolyam diákjai számára véget értek az általános iskolai évek. Láttuk őket apróságokként megérkezni, most pedig kész “felnőttekként” 🙂 hagynak itt bennünket. Bízunk benne,hogy megfelelő tudással felvértezve, magabiztosan lépnek majd be az általuk választott középiskola kapuján.

Ebben a kis videóban mégegyszer láthatjuk őket átlépni az iskola jelképes kapuját, maguk mögött hagyva a felhőtlen gyerekéveket. Jelentős mérföldkő , amit bizonyosan követ majd számos másik, de az elsős tanítónéni kedves ölelése, vagy éppen a felsőtagozat néhány tanárának egy-egy jó szava elkíséri őket az életben.

Egy biztos. Az elmúlt nyolc évben ők is intézményünk köveit koptatva járultak hozzá a Petőfi iskola közel 100 éves történetéhez.

Tesi show 2016 – Tanárok tánca

Tesi show 2016 – Tanárok meglepetés tánca

Iskolánkban több évtizedes múltra tekint vissza diákjaink bemutatkozása a Tesi show-n.

Idén is nagy lelkesedéssel készültünk diákok , pedagógusok egyaránt. A számos produkció közül most következzen néhány…

Mi pedagógusok is szívesen készültünk egy kis meglepetéssel a karácsonyfa alá…

Fogadjátok szeretettel…

Tesi show 2016 – a 6.a-b-c osztályok ír tánca

Tesi show 2016 – a 6.a-b-c osztályok fergeteges ír tánca.

Iskolánkban több évtizedes múltra tekint vissza diákjaink bemutatkozása a Tesi show-n.

Idén is nagy lelkesedéssel készültünk diákok , pedagógusok egyaránt. A számos produkció közül most következzen néhány…

Elsőként a hatodik évfolyamosokét szeretném megosztani veletek.

A videóban szereplő osztályok és ezen belül a 6.b osztály különösen közel áll a szívemhez , hiszen osztályfőnökként én is alaposan kivettem a részem a felkészítésből … ( bevallom jó adag Ganodermás kávét és jelentős mennyiségű Spirulinát fogyasztottam közben el. 🙂 .

III.DXN Üzletépítők Napja – videós élménybeszámoló

Szeptember 10-én Budapesten konferencián voltunk, a III.DXN Üzletépítők Napján. Bár számunkra ez még csak a második alkalom volt , most is úgy jöttünk el , hogy megérte és ott kell lennünk a következőn is.

Hasznos információkkal és új tudással felvértezve folytathatjuk tovább az üzletépítést. Készítettem egy rövid képes beszámolót a nap legfontosabb mozzanatairól.

Végre strandolunk!!!

S1370100Ahogy sokan mások, mi is szeretünk víz mellett pihenni ha meleg az idő. Viszont kifejezetten kerüljük azokat a helyeket, ahol nemhogy pihenni , de még leülni se lehet a zsúfoltság miatt. A férjem ráadásul imádja a gyógyfürdőket , így aztán már évek óta a közeli Berekfürdőbe járunk. Itt minden megvan amit szeretünk , kellemes környezet, élménymedencék a fiúknak, gyógyvíz a páromnak , baráti árak , és nincs az a zsúfoltság mint pl. Hajdúszoboszlón.

Tudom ajánlani a strandolás szerelmeseinek!!!