Erdélyben jártunk…

” Fáradt, kirojtosodott idegzetű, túlcivilizált emberek ezrei kezdik észrevenni, hogy a hegyekbe menni annyi, mint hazamenni; hogy a vadság szükségesség, és hogy a parkok és rezervátumok nem csupán mint a faanyag és öntöző folyók forrásai, de az élet forrásaként is fontosak. “ (John Muir)

Múlt héten igazi feltöltődésben volt részem. Kollégáimmal együtt az erdélyi Bihari-hegységben található Medve-barlangot és a Boga-völgyi vízesést látogattuk meg.

A szeptember végi szikrázó napsütésben lenyűgöző látványt nyújtott a hegyvidék. A Medve-barlang pedig egyedülálló cseppkő-képződményeivel kápráztatott el bennünket.

Ha tehetitek , ne hagyjátok ki az erdélyi túralehetőségeket. Megéri!!!

Addig is nézzétek meg a képes úti beszámolómat!

Végre strandolunk!!!

S1370100Ahogy sokan mások, mi is szeretünk víz mellett pihenni ha meleg az idő. Viszont kifejezetten kerüljük azokat a helyeket, ahol nemhogy pihenni , de még leülni se lehet a zsúfoltság miatt. A férjem ráadásul imádja a gyógyfürdőket , így aztán már évek óta a közeli Berekfürdőbe járunk. Itt minden megvan amit szeretünk , kellemes környezet, élménymedencék a fiúknak, gyógyvíz a páromnak , baráti árak , és nincs az a zsúfoltság mint pl. Hajdúszoboszlón.

Tudom ajánlani a strandolás szerelmeseinek!!!