Döntés! A sikerhez vezető út első lépcsőfoka…

Sziasztok!

Mai blogomban a döntés és a siker kapcsolatáról szeretnék néhány gondolatot megosztani veletek.

Ha megkérdeznék 10 embert , hogy szerintük mi a  siker, biztos vagyok benne , hogy mindannyian mást mondanának. Van aki számára a pénz , másoknak a hatalom, megint másoknak a boldogság, a szerelem  jelenti a sikert. Ill. azt az elérendő célt, amivel sikeresnek mondhatják magukat. Számomra pl. a kötöttségek nélküli szabad élet elérése jelenti ezt.

Ehhez meg kellett , hogy szülessen bennem az elhatározás, hogy változtatni akarok az eddigi életformámon. Ne mások szabják meg ,hogy életem jelképes hajója merre forduljon , hogy hova tartson , hanem az én kezemben legyen a kormánykerék.

Motivációs szakemberek azt mondják,hogy egyszerűen ragadd meg a kínálkozó alkalmat és vágj bele!

Persze sokunkban él a félelem,hogy ha rosszul döntünk akkor kudarcot vallhatunk. De a rossz döntésről is bebizonyosodhat később , hogy mégis jól döntöttünk. Ha másra nem is , de arra jó, hogy megtanuljuk kezelni a kudarcokat és erőt meríthetünk belőle a továbblépéshez. Egyébként is az egész életünk folyamatos döntéshozatalról szól. Mit vegyek fel reggel, megvegyem az új mobilt, a megfelelő iskolát választom a gyerekemnek, elvállaljam az új megbízatást stb? Tehát tulajdonképpen csak arra kell figyelnünk, hogy minél több jó döntést hozzunk. Olyan ez  mint a biciklizés, minél többször próbálkozol, annál jobban megy.

A sikerhez vezető út egyáltalán nem könnyű, sőt elég rögös. Ismerőseim közül jó néhányan azt mondják, hogy aki sikeres,  jókor volt jó időben. Szerencsés volt. Biztos vannak ilyenek is, de szerintem a sikerük titka az,hogy hoztak egy döntést, mit szeretnének elérni , s azután a kudarcok ellenére is kitartottak. Elkötelezték magukat a döntésük mellett. És persze megkeresték hozzá az eszközt is.

Olvastam az amerikai KFC gyorsétteremlánc alapítójáról , Sanders ezredesről, hogy miután nyugdíjba vonult 65 évesen, alig tudott megélni a nyugdíjából. Viszont szeretett főzőcskézni a barátainak és megfigyelte, hogy nagyon ízlett nekik az ő különleges fűszerezésű sült csirkeszárnya .  Gondolta eladja a receptet az éttermeknek részesedés fejében , s ezért a nyakába vette Amerikát. Több mint ezer helyről utasították el , de kitartott, pedig két éven át a kocsijában élt és sokszor nem volt mit ennie. De az 1009. elutasítás után talált néhány étterem tulajdonost , akiknek megtetszett az ötlete és a világ egyik leggazdagabb emberévé vált.

A siker érdekében nekem is gyakran kell olyan döntést hoznom, amihez nem mindig fűlik a fogam(pl.reggelente korábban kelni, vagy este lemondani a kedvenc sorozatomról, hogy helyette megírjak egy posztot…:) ). De kitartok, mert ott lebeg előttem a busás jutalom , a szabad és anyagilag független élet. Megtaláltam hozzá a megfelelő eszközt is a DXN cég termékeinek köszönhetően, már csak a megfelelő döntések sorozatát kell meghoznom.

A világszerte ismert fizikus, Michio Kaku, is hasonló tapasztalatokról számol be  egy nagyon érdekes kísérlet ill.bizonyítás kapcsán a következő videóban.

Az én nyugdíjam

ennyyfejl

Szia!

Egy nagyon aktuális témáról szeretnék írni. Ez a nyugdíj.

Ahogy telnek az évek egyre sürgetőbben jelentkezik az igény,hogy valamilyen formában gondoskodjunk magunkról idős korunkra,mivel az államra a jövőben egyre kevésbé számíthatunk. A negyvenes-ötvenes korosztálynál ez egyre égetőbb probléma,mivel ők azok, akik az átmeneti időszakban mennek nyugdíjba. Még kapnak valamennyi nyugdíjat, ami azonban a megélhetéshez kevés lesz. Egész életük befizetései , valamint a demográfiai helyzet és a nyugdíjtörvények egy nevetségesen alacsony nyugdíjat eredményeznek. Ők azok , akik a fizetésükből eddig nem tudtak jelentős nyugdíjvagyont felépíteni. Ám jellemző, hogy a jelenlegi életszínvonalukon szeretnének élni idős korukban is. Ehhez viszont az állami nyugdíj nem lesz elegendő. Fel kellene építeniük egy  olyan tartalékot -nyugdíjtőke-, amiből havonta kiegészítheti az állami ellátást.
Mivel én is átléptem már az ötven éves kort , nálam is sürgetően jelentkezik, hogy megpróbáljam megoldani a nyugdíjproblémát.

Első lépés, hogy egy nyugdíjtervet készítettem(amit 5 pontban foglalok össze).
1.Képzeld el, hogy fogsz élni nyugdíjas korodban. Számold össze ehhez mennyi pénz kell havonta (ez a tervezés alapja).
2.Mikor mész nyugdíjba? -Számold ki hány éved van a nyugdíjig – mennyi idő áll rendelkezésedre, hogy összegyűjtsd a pénzt -. Nem mindegy, hogy 20 vagy csak 5 éved van nyugdíjba vonulásig.
3.Mennyibe fog kerülni ? A havi kiadásaidból vond le azt az összeget, ami már most megvan – az állami nyugdíj összegét,magánnyugdíjpénztári megtakarítást, egyéb rendszeres jövedelmet -. Ha ezek levonása után fennmarad egy összeg amire még szükséged lesz, ezt kell előteremtened havonta ( ennek a százötvenszeresét kell letenned, amiből rendszeresen  kiegészítheted a nyugdíjad).
4.Készíts megtakarítási tervet ! Hogyan tudod ezt az összeget előteremteni megadott idő alatt.
5.Nyugdíjvagyon felépítésének módja – spórolás,adó-optimalizáslás,nyugdíjbiztosítás,egyéb.
Végiggondoltam ezeket a szempontokat és hozzáláttam a megvalósításhoz. A havi fizetésem alapján kalkulálva megnéztem mennyit tudok egy nyugdíj-biztosításba betenni és ennek mennyi hozadéka lesz a nyugdíjba lépésem kezdetétől. Különböző nyugdíjbiztosítási kalkulátorokat néztem meg az interneten, amelyek többé kevésbé hasonló eredményeket adtak. Ezeket táblázatban ábrázoltam kerekített összegekkel. Itt láthatod:

Print

Ezek az összegek önmagukban egészen tűrhetőek. Nem szabad elfelejtenünk azonban azt,hogy az infláció a 14 év alatt alaposan elértékteleníti ezeket a hozamokat, (elképzelhető hogy felét- harmadát sem éri reálértékben). Tehát a valódi pénzedből befizetsz egy ilyen biztosításba ,ami 10-15 év múlva a felét sem éri (nem nyújt nyugodt megélhetést). Ezek alapján nem gondoltam, hogy komoly nyugdíjvagyont tudok építeni ebben a formában. Más megoldás után kellett néznem.

Ekkor találkoztam egy igen érdekes lehetőséggel. Ez a DXN volt.

Jobban megismerve a rendszerét, teljesen átértékeltem a nyugdíj-megtakarításról vallott korábbi nézeteimet. A cég rendszerében nagyon komoly passzív jövedelmet tudunk felépíteni. Ez sokkal jobb, mint egy hagyományos nyugdíj-megtakarítás.

Nézzük miért is?

Az itt elköltött, (befektetett) pénzt a saját egészségemre költöm.

Valószínűleg sokkal jobb egészségi állapotban leszek mintha egy nyugdíjbiztosítást fizettem volna. Ennek már most tapasztalom a jeleit(négy év termékfogyasztás után).

Az itt elköltött kisebb összeggel arányaiban egy jóval nagyobb jövedelemtermelő forrást építhetek fel.

Fokozatosan emelkedő passzív jövedelmet biztosít.

Már akár 2-3 éven belül -és nem csak 15 évig -(sokkal tovább élvezhetem az emelkedő jövedelem előnyeit) és még örökölhető is az így felépített pozíció)!

Akár 3-4 éven belül kiléphetek a munkahelyemről és az innen érkező passzív jövedelemből élhetek ,(természetesen a megfelelő munkát bele kell tenni).

Sikerélményt ad , hogy segíthetek másoknak is megoldani az egészségügyi és anyagi problémáit!

Olyan csapatban dolgozhatok, ahol a csapattársak hasonló értékrenddel bírnak.

Remek embereket ismerhetek meg.

Minden segítséget megkapok a vezetőktől.

Olyan eszközöket biztosít a cég, amivel bárki (még én is!) nagy nemzetközi hálózatot tudok építeni (magyar és idegennyelvű weboldal,belső internet rendszer,ingyenes oktatás-személyiségfejlesztés,komplett belső rendszer segíti a munkát).

A DXN több mint 20 éves nagy nemzetközi cég (2017-ben -24. 2018-ban a 15. a világranglistán) a direkt marketing területen-és minden évben előrébb kerül). Tíz éve van Magyarországon. Jelenleg  az európai piacok megnyitásán dolgozik. Hatalmas lehetőségek  állnak előtte.

És, hogy lássuk , hogy ezek nem csak üres szavak, szeretném bemutatni egy grafikonon a belépésem óta mi történt.

Egy évvel ezelőtt , 2016 januárjában léptem be a DXN hálózatába (részben egészségügyi problémáim miatt , részben mert szerettem volna valami újba kezdeni) . Mivel a belépés nem jelent komoly beruházást, így nem sokat gondolkoztam. Az első időkben csak a termék kedvező hatásaival ismerkedtem. De hitetlenségem hamar elmúlt ahogy egyre több remek terméktapasztalatot szereztem. Ezután már komolyabban is érdekelni kezdett a lehetőség. Különösen az online csapatépítés lehetősége. (Itthonról a számítógép és internetkapcsolat segítségével, hogy tudok felépíteni egy nemzetközi hálózatot).

Előttem volt más vezetők remek példája. Mivel nagyon feszített tempóban dolgozom a főállásomban, ezért csak heti 3-6 órát tudtam ezzel foglalkozni esténként. Ehhez képest az eredmények minden várakozást felülmúltak. Közben a munkahelyemen is gyűltek a pozitív  terméktapasztalatok ,miután  kollégáim megkóstolták a termékeket. Szeptemberre elértem a Star Agent (első igazgatói )szintet. Azóta ezt a feleségem, Erika is elérte és több csapattársunk hasonló minősülése is elérhető közelségbe került.

Jelenleg az online kapcsolatépítési stratégiánkat fejlesztjük. Csapatunk 10 főből áll ( most jan. 25.-én). A jutalék egyre inkább megközelíti a havi személyes vásárlás értékét. Egészségi állapotom remek.

Itt egy diagram a jelenlegi helyzetről. Azt gondolom, hogy mindezek alapján a jövő minden várakozást felülmúlhat.

csapatdiagramm

Amennyiben megkóstolnál egy egészséges kávét, vagy kipróbálnád valamelyik gyógygombát , kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken.

Keress és segítünk! Várunk az egészséges kávét fogyasztók egyre bővülő táborába!

Részletesebben a regisztrációról hamarosan

lajjj

Szülinaptól szülinapig…

Szülinaptól szülinapig…

sa

Eltelt kilenc hónap (hát nem szimbolikus?) és megszületett az első jelentős eredményem.  Elértem az első igazgatói szintet, SA lettem.

Hosszú volt ez a kilenc hónap!!! Február 13-tól november 3-ig .

Szülinapomtól , férjem, Lajos, s egyben szponzorom, szülinapjáig . Hazudnék ha azt mondanám, hogy könnyű volt. De most nagyon boldog vagyok hogy, ezen a lépcsőfokon állhatok.

Nem indult könnyen…Sőt!

Lajos januárban már csatlakozott a DXN-hez, én viszont egyáltalán nem terveztem,hogy belépek. Fogyasztottam az általa megrendelt csomagban talált Ganodermás kávét. Ízlett, jobb lett a közérzetem, de úgy gondoltam,hogy ennyivel megelégszem.

dspacsomag_hu_big

Aztán februárban meglepett egy hatalmas DSP A csomaggal a szülinapomra.Így nézett ki!

Kis híján infarktust kaptam a csomag méretei láttán.:) Az áráról nem is beszélve!:) Finoman szólva , nem örültem!!!

Egyszerre voltam dühös és rémült!

Dühös, mert egyáltalán nem akartam MLM-mel foglalkozni, és rémült, mert nem tudtam, hogy fogunk ettől a rengeteg kávétól megszabadulni! (mint később kiderült nem kellett hozzá két hónapnál több :D).

Miután túljutottam a kezdeti sokkon, ami végül is nem volt nehéz, mivel közben folyamatosan fogyasztottam a Ganodermás kávét , a Gl – Rg kapszulákat , egyre gyűltek a pozitív terméktapasztalatok, kezdtem meglátni a lehetőséget.

Lehetőséget arra, hogy végre búcsút inthessek a stressznek , a magas vérnyomásnak , amivel több mint tíz éve küzdöttem.

Lehetőséget a bűntudat nélküli kávéfogyasztásra! 😀 ( Imádom a kávét és nem tudok lemondani róla! )

És lehetőséget arra is ,hogy segíthessek másoknak . Olyanoknak , akik hasonló cipőben járnak mint én.

A teljes elutasítástól eljutottam oda ,hogy a termékek feltétel nélküli rajongója lettem. Először a Ganodermás kávé győzött meg . Pihentető , átaludt éjszakák, pörgős, energiával teli nappalok…

Nem fájt a gyomrom…Végre abban a biztos tudatban ehettem sült szalonnát pl.,hogy nem kell majd az éjszakai ügyeletre rohanni.:)

Megváltozott a környezetemhez és önmagamhoz való viszonyom.  A stressz , az ingadozó magas vérnyomás bizonytalanná és ingerültté tett. De mára újra magabiztosnak és kiegyensúlyozottnak érzem magam.

Furamód, én aki régebben elég lobbanékony voltam , mostanra lehiggadtam, megfontoltabbá váltam. A DXN hálózatban eltöltött kilenc hónap sokkal több türelemre , odafigyelésre tanított. Már nem bosszankodom , ha mások nem értenek velem egyet. ( Na , jó néha még igen , de egyre ritkábban!:) )

Ehelyett megállok,és meghallgatom őket. Már nem az a legfontosabb,hogy én mit akarok, hanem,hogy a beszélgetőpartnerem mit gondol.

Én , aki régebben jó humán típusú ember módjára mindent az utolsó pillanatra hagytam , ma előre tervezek.

Szinte észrevétlenül egyszerű fogyasztóból üzletépítő lettem. Pedig az MLM -mel szemben bennem is igen erős volt az ellenállás annak alapján, amit már korábban láttam-olvastam ( drága termékek igazi garancia nélkül).

Lajos mindig úgy emleget,hogy én vagyok az üzletünk “két lábon járó reklámarca”. 🙂

A közvetlen környezetem hamar észrevette a változásokat ,és tudni szerették volna az okát. Nem tettem mást, csak meséltem a gombáról és a tapasztalataimról. És szép lassan követőkre , majd munkatársakra találtam.

A közvetlen , személyes kapcsolatokból merítettem bátorságot , hogy kilépjek egy sokkal szélesebb közösség elé és elindítsak Lajossal közösen egy online kávézót. Megérte!!!

Újabb munkatársakat köszönhetek neki , akik hasonlóan gondolkodnak , hasonló célokat szeretnének elérni velünk együtt , csapatban!

Hát így lettem szkeptikusból Star Agent a DXN üzletben. És persze :

Cél a gyémánt!!!

Miért volt érdemes kilépnem a komfort zónámból???

Miért volt érdemes kilépnem a komfort zónámból ???

Eredetileg ebben a bejegyzésben a Ganodermás szappan szépségmegőrző hatásairól akartam írni , csak közben, a párom ,  Lajos elérte az első üzleti szintet , és Star Agent 🙂14355160_10207256451317507_8544734262869412764_nlett. Hamarosan én is követem és szeretném elmondani Nektek , hogyan jutottunk idáig. Így most egy kicsit eltérek az eredeti témától.

A sok-sok gratuláció láttán, amit Lajos kapott, fogalmazódott meg bennem , hogy mégiscsak jól döntöttünk amikor a DXN-hez csatlakoztunk. Pedig nem indult könnyen, legalábbis számomra…

A DXN termékei tényleg hatásosak , de kezdetben én magam is ( ahogy sokan mások, akiket étrend kiegészítőkkel keresnek meg és csalódnak ) igencsak szkeptikus voltam velük kapcsolatban . Amikor jó féléve a férjem révén csatlakoztam ( ill. ő csatlakoztatott, én nem is akartam 🙂 ), magam sem bíztam abban, hogy bármi hatása vagy akár látható eredménye lesz az elfogyasztott termékeknek. Annyi sarlatán van és annyi hamis termék forog a piacon,hogy már eleve fenntartással kezeltem az újabb étrend kiegészítőket…

És mégis a Ganodermás termékek elhivatott fogyasztója lettem. Hogyan?

Először csak a Ganodermás kávé jótékony hatását élvezhettem . Furcsa mód egyre több energiám lett és nem csak egy-két óráig , de egész nap. Szó szerint felpörögtem , anélkül , hogy a vérnyomásom is felpörgött volna ( magas vérnyomástól szenvedőként ez nagyon nagy eredmény volt). Korábban egyik csésze kávét a másik után ittam, mégis egyre fáradtabb lettem . Nem beszélve a túl sok éhgyomorra fogyasztott kávé kellemetlen hatásáról( folyamatos gyomorégés volt a jutalmam 🙂 ). Elhihetitek , biztos út a gyomorfekélyhez… 🙂  Most , bő félév után viszont nincsenek ilyen panaszaim. Épp nemrégiben jutott eszembe, – amikor egyik ismerősöm arról panaszkodott, hogy borzalmas éjszakája volt mert az epéje megkínozta-, hogy jé!  nem is emlékszem mikor fájt utoljára a gyomrom.

Aztán a stressz okozta feszültség napról napra csökkent. Honnan tudom? Először is nyugodt , pihentető éjszakák váltották fel a kialvatlanságot. Aztán szép lassan  “Mogorva boszorkából” 🙂 , visszanyertem régi , jókedvű , pörgős önmagam. Pedagógusként nagyon fontos volt számomra,hogy a tanítványaim ne elmeneküljenek előlem , hanem újra bizalommal forduljanak hozzám. Kipihenten sokkal türelmesebb lettem, újra volt mindenkihez egy jó szavam , tudtam a feladataimra koncentrálni. Szóval a Ganoderma és a Spirulina párosának köszönhetően teljesen megváltozott a kedélyállapotom.  A környezetem pedig  nagyon hamar észrevette a változást. Barátaim mondták, hogy végre újra mernek hozzám szólni, anélkül , hogy attól kéne tartaniuk, hogy letorkolnám őket. 🙂

A Gl -és Rg kapszulák, ill. a Spirulina tartós fogyasztása közben azt vettem észre, hogy a vérnyomásom már nem ingadozik , beállt a normális szintre .   Ma már egyáltalán nem szedek vérnyomáscsökkentő gyógyszereket ( csak halkan mondom, nehogy a házi orvosom megtudja 🙂 ) . Folyamatosan ellenőrzöm a vérnyomásomat , de örömmel mondhatom, hogy az egészségügyi határérték(  140/90 ) alatt van.  Számomra ez volt a legnagyszerűbb tapasztalat , amit a termékekkel kapcsolatban megéltem. A többi már csak a ráadás.

Az, hogy mindezt másokkal is megoszthatom és segíthetek csak még jobban megerősített. Egyik pozitív tapasztalatot kapom a másik után. Pl. férjem anyukája  ,aki már a hetvenes éveiben jár,  most újra tevékeny szerepet vállal a helyi közösség életében, s teszi ezt olyan energikusan, hogy a fiatalok is megirigyelhetik . Pedig három hónappal ezelőtt nagyon hamar elfáradt , folyamatos gerincfájdalmakról és fáradtságról ,álmatlan éjszakákról panaszkodott. A számára kedves idősek klubjába se járt már el. Aztán elkezdte fogyasztani a Ganodermát és a Spirulinát , és ma rá se lehet ismerni. Mint akit kicseréltek, megszűnt korábbi kézremegése és nem szenved már erős hátfájdalmaktól. Lelkesen segíti tanácsaival és a DXN termékeivel a vele egykorúakat.

A termékek fogyasztása, a tapasztalatok megosztása és az üzlet építése révén egyre több érdekes és értékes emberrel ismerkedtem meg. Korábban is szívesen hallgattam meg másokat , de mostanra ez valahogy még természetesebbé vált számomra.

Közben a cég által szervezett utóbbi két rendezvényre is eljutottunk a férjemmel együtt.img_5133_20160910_222910 Számomra kellemes  meglepetés volt , hogy igazi információkat osztottak meg velünk az előadók , és nem pedig valami tapsikolós , tömeghisztériát keltő rendezvényen vettünk részt. Személyesen is megismerkedhettünk csapatunk tagjaival, akikkel addig csak online kapcsolatban álltunk. És ez az , ami szintén nagyon inspiráló. Hogyan tudok számomra eddig teljesen idegen emberekkel együttműködni ? Jó kis ön- és emberismereti gyakorlat!!! De úgy érzem , egyre jobban megy!

Munkám során gyakran emlegetem a gyerekeknek, hogy jó pap holtig tanul. Az utóbbi pár hónapban , fokozottan volt ez rám is igaz. Megtanultam kezelni a wordpress-t (persze még messze nem tökéletesen 🙂 ) , kezdek ráérezni a blogolás ízére és egyre jobban használom a különböző on-line eszközöket. Pedig alig fél éve még azt se tudtam,hogy mi fán teremnek.

S még csak az út elején tartok , tartunk… De megérte kilépni a komfort zónámból ( igaz jó nagy “rugással” segített hozzá a férjem:) ), mert ha nem teszem , akkor még mindig a betegségem okozta depi béklyózna le. Most már biztosan tudom , hova tartunk…egy anyagilag biztonságosabb és egészségesebb jövő felé.

Miért ne tehetnéd meg Te is!!!

Tudj meg többet itt: http://www.sarretcafe.hu/kapcsolat/

 

 

 

 

 

AZ ELSŐ IGAZGATÓI SZINTEN…

AZ ELSŐ IGAZGATÓI SZINTEN…

SA (Star Agent)  lettem.14355160_10207256451317507_8544734262869412764_n

Mit is jelent nekem  az első igazgatói szint elérése?
Amikor idén januárban az interneten rátaláltam erre a lehetőségre egy könyv formájában , még nem is gondoltam , hogy  ilyen komolyan megváltozhat az életünk.(Azért a többes szám mert Erika, a feleségem, is hamarosan eléri ezt a szintet.)
Egy hideg januári napon kezdődött ez a történet. Ekkor már újra elkezdődött az iskola és egy nehéz héten voltunk túl. Vasárnap délután volt. Én az internetet böngésztem ,amikor rátaláltam egy könyvre, aminek a címe is érdekes volt. Így hát beleolvastam. Egy buszvezetőről szólt, akinek egészségügyi problémái miatt abba kellett hagynia a munkáját. Ahelyett hogy elkeseredett volna , szívós kemény munkával felépített egy internetes üzletet, amelyben ma már sok ezren dolgoznak Európa szerte.

Ez a könyv nagyon megragadott, egy ültő helyemben végigolvastam. Mivel hallottam róla ,  hogy egy ismerős házaspár ezzel foglalkozik , még aznap késő este rájuk írtam skype-on. Érkezett is a válasz hamarosan. Másnap,  hétfő este nagyon kedvesen tájékoztattak , válaszoltak a kérdéseimre. Nem sokat hezitáltam rajta, kedden elküldtem a regisztrációs kérelmem.  Csilla és Zoli s1560079asegítettek a kitöltésben (ők az a kedves ausztriai házaspár, akik a szponzoraim is lettek). Így január 14.-én szerdán már teljes jogú DXN-es tagként élvezhettem a tagság minden előnyét.
A termékek megérkezése után a feleségem azonnal magához vette a kávés dobozt. Megkóstolta a Ganodermás kávét, s mivel ízlett neki , aktív fogyasztójává vált.

Én a Ganoderma kapszulát kezdtem fogyasztani. Rám is fért az immunerősítés, mivel ekkor már több mint egy éve küzdöttem makacs allergiával. Ez kezdetben csak a nyári hónapokban jelentkezett, de aztán egész évre állandósult. A végére tüdőgondozóban kötöttem ki. Szóval éppen jókor érkezett a Ganoderma , mint lehetőség.
Először azt vettem észre hogy egyre jobbakat alszom. Korábban ez úgy történt, hogy éjfélkor szinte ájultan zuhantam az ágyba. Amikor egy perc múlva kinyitottam a szemem( legalábbis én úgy éreztem) már reggel volt, én pedig ugyanolyan fáradtan kelhettem fel. Ez meglátszott a napomon is!

Most egyre kipihentebben ébredek. Sokkal jobb kedvvel telnek a napok. Tele vagyok energiával. Az allergiám is kezdett megszűnni. Mire megérkezett a tavasz, újra éreztem a tavaszi virágok illatát.(Megszűntek az allergiás tünetek.)

Mivel Erika itta reggelente a Ganodermás kávét, (és kellemes változásokat tapasztalt-erről majd ő ír-) én is megkóstoltam. Korábban nem kávéztam, – égett tőle a gyomrom, nagyon felpörgetett – így többnyire teáztam. Megkóstoltam és meglepődve tapasztaltam , hogy ízlik.   RÁSZOKTAM. Nem ég a gyomrom , kellemes az íze ,  nem pörget túl, egyenletes frissességet biztosít. Azóta reggelente kialakult egy kávézási szertartás nálunk.
A változások elég szembetűnők lehettek, mert a kollégáknak is feltűnt. Így elmondtuk a tapasztalatainkat. Néhányan megkóstolták majd fogyasztani kezdték a Ganodermás készítményeket. Egyre többször jött a gls futár az újabb adag rendeléssel.
Vannak, akik megkóstolják és a tapasztalataik alapján fogyasztóvá válnak. Nekik abban segítünk, hogy mindig időben eljussanak hozzájuk a termékek. Vannak belépőink akik üzleti lehetőséget látnak ebben, és csatlakoznak hozzánk az üzletben. Nekik minden segítséget megadunk, mert az ő sikerükkel jutunk mi is egyre előrébb. És természetesen olyanok is vannak, akik megkóstolják és valami miatt  nem válnak rendszeres fogyasztóvá. Ez így természetes. Tulajdonképpen semmi bonyolult dolgot nem kellett csinálni. Fogyasztottuk a Ganodermás kávét, a Spirulinát , a Cordyceps-t, és meséltünk a pozitív tapasztalatainkról , amikor rákérdeztek a változás okára. Sokan ki akarták próbálni. Egyre több termékre lett szükség. Egyre többször jött a gls futár az újabb adag rendeléssel. Így tulajdonképpen nyolc hónap alatt sikerült elérni a Star Agent szintet.

A legelején be kell valljam én is szkeptikus voltam. De a Ganoderma megtette a hatását, nagyon hamar meggyőzött. Ahogy jöttek a saját pozitív tapasztalatok, egyre magabiztosabbá váltunk. Utána olvastunk a termékeknek, átnéztük a képzési anyagokat(amelyeket a cég ingyenesen biztosít). Elmentünk céges rendezvényekre,img_2048 ahol nagyon kellemes és baráti hangulatban, tartalmas és remek napokat töltöttünk. Bekapcsolódtunk az internetes online képzésbe. A cég remek eszközöket biztosít, hogy akár a számítógéped mellől komoly üzletet építhess.
És közben érkeztek a pozitív fogyasztói tapasztalatok ismerőseinktől,barátainktól. Ez megerősített abban, hogy jó helyen vagyunk. A termékek nagyon jók, sokat segítettek az egészségem rendbe tételében (Erikának is), ugyanakkor nagyon inspiráló , hogy segíthetünk másoknak. Kezdetben főállás, munka mellett is végezhető (nincs vállalkozási kényszer). Ott, akkor és úgy foglalkozhatunk ezzel , amikor akarunk. Nincs kényszer, kötelező vásárlás. Ha bármikor abbahagyom hosszabb időre, ugyanott folytathatom(azon a szinten ahol abbahagytam.) Ezek alapján jól látszik,  hogy ez egy igazi, XXI. századi üzlet. És ma már nem vagyok bizonytalan, el tudom képzelni hol fogunk tartani ebben az üzletben egy , két , három év múlva.

Ha érdekel , kérlek keress meg, lehet, hogy Neked is tudunk segíteni.

Ha kávéfüggő vagy akkor feltétlen!!!

Link: http://www.sarretcafe.hu/kapcsolat/

13413158_1023215721108866_5882063550744574221_n

 

III.DXN Üzletépítők Napja – videós élménybeszámoló

Szeptember 10-én Budapesten konferencián voltunk, a III.DXN Üzletépítők Napján. Bár számunkra ez még csak a második alkalom volt , most is úgy jöttünk el , hogy megérte és ott kell lennünk a következőn is.

Hasznos információkkal és új tudással felvértezve folytathatjuk tovább az üzletépítést. Készítettem egy rövid képes beszámolót a nap legfontosabb mozzanatairól.