A DXN CÉGRŐL


EGY KÜLÖNLEGES FILM -EGY KÜLÖNLEGES CÉGRŐL

A DXN cég története

DXNt Dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. 1996 a DXN kilép a nemzetközi piacra. A piacnyitás: Mauritiuson és Szingapúrban volt. 1997 A DXN Ganoderma ültetvénye megkapta a GMP tanúsítványt. Újabb piacnyitás: Hongkong, Brunei, Indonézia 1998 -ban megnyílt Thaiföld1999 az első malajziai MLM vállalkozásként megkapta az Ausztrál Egészségügyi minisztérium TGA tanúsítványát.Ebben az évben ISO 9002 tanúsítványt is megszerezte. Piacnyitás: Fülöp-szigetek.2000 ISO 14001 tanúsítvány megszerzése. A DCN network Sdn Bhd csatlakozott a DXN-hez. Piacnyitás: Ausztrália (ország), Új-Zéland, India, Laosz.2001 Új gyáregység építése. 2 millió forgalmazó, havi 60 millió ringit forgalom. Piacnyitás: Ciprusi Köztársaság, Dél-Afrika (régió), USA, Tajvan,Dubai, Banglades, Srí Lanka, Nepál. 2003 Piacnyitás: Mexikó, Kanada. A DXN részvényeit sikeresen bevezetik a malajziai tőzsdére.

A DXN megszerzi a Comfort Tours Sdn Bhd utazási vállalkozást. 2004 A Daxen Biotechnology Pte. Ltd. megalapítása. 100%-os részesedés megszerzése a Reach Star Enterprise Sdn. Bhd. vállalatokban. 2009 Európai piacnyitás: Magyarország, Csehország, Szlovákia, Ausztria, Románia. 2010 Piacnyitás: Lengyelország, Szerbia, Németország, Peru. 2011 Piacnyitás: Görögország, Oroszország. 2012 Piacnyitás: Bulgária, Ukrajna. 2013 Piacnyitás: Olaszország. 2014 Piacnyitás: Amerikai Egyesült Államok.A DXN vállalat több mint 180 országban van jelen.Alapítása óta a világ legnagyobb ganodermatermesztő cége.A világranglistán minden évben egyre előrébb kerül,jelenleg a 24.A cég komoly karikatív munkát végez a világ legszegényebb,legelmaradottabb országaiban.

DXN MAGYARORSZÁG

A DXN Magyarországi, és egyben Európai piacának elindítói, Böczkös István, és Kócsó László üzletemberek voltak. A piac hivatalos megnyitása 2009.04.19-én volt Budapesten az Europa Congress Centerben, melyen részt vett a cég alapító elnöke Dato’dr. Lim Siow Jin is. Ekkor a cég még egy kis irodát bérelt Budapesten a Victor Hugo utcában, ahonnan a Magyar, és az Európai piac kiszolgálása történt. 2009 szeptemberében saját tulajdonú logisztikai központot alakítottak ki Budapesten a Rákóczi úton, ami jelenleg is ott üzemel. A megnövekedett piaci igények megfelelő kiszolgálásának érdekében az Európai piacot /a meg nem nyitott országok tekintetében/jelenleg Szlovákiából koordinálja a DXN. A Magyar, és Román piac logisztikáját a DXN Europe kft látja el.