Sárréti jeges kávé/ Sarret Iced Coffee

Jeges ital a forró napokra minden kávé imádónak…

A ganodermás kávé és a hűsítő fagylalt találkozása, amit bármikor elkészíthetsz.

Évről évre forróbbak a nyarak és egyre gyakrabban nyúlunk valami hűsítő italért. A szénhidrátokkal teli, émelyítően édes “üdítőitalok” kerülendőek, hiszen csak még szomjasabb leszünk tőlük és még több cukorra vágyik utána a szervezetünk. Természetesen a legjobb megoldás a behűtött tiszta víz, de ha ti is olyan kávéfüggőek vagytok, mint én, akkor mindenképp kerestek alternatív megoldást. 

Az egyik ilyen elviselhetetlenül forró napon szétnéztem a hűtőmben és az ott találtakból dobtam össze a következő koktélt.
Egyszerű és gyors recept, amit nem kell túl bonyolítani. 2-3 perc alatt készen van és már lehet is fogyasztani.

Garantált a siker a családtagjaitok körében is!

Hozzávalók:

1-2 gombóc vaníliafagylalt ( vagy ami éppen van otthon)

1 csésze erős fekete kávé – a mi kedvencünk a DXN Linghzi Black Coffee

tejszín

1 fagylaltostya (díszítéshez)

DXN Chocozi kakaópor

Ha szeretnéd megnézni, hogyan készítettem itt megnézheted:

https://youtu.be/LzGwm00eDuY